Vill du också bli bättre på att spela golf?


 Vad bra då har du kommit rätt. Här finns allt du behöver för att spela bättra golf. Här lär du dig allt ifrån grunderna till mer avancerade slag. Du kommer lära dig att exempelvis läsa greener, slå en hög chip, komma ut ur bunkern, hur bouncen fungerar, hitta din sving m.m.

Alla kurser är uppbyggda med grunder först och sen blir det mer avancerat, de följer alla en röd tråd. Det är alltså viktigt att lära sig grunderna först innan du går vidare i kursen. 


Klicka nedan för att komma till kurs du är intresserad av

Medlemskap

Premium medlemskap är vårt medlemskap för golfare som vill sänka sin score och bli bättre golfspelare. Premium medlemmar har tillgång till ALLT, alla filmer, alla träningsprogram och andra instruktioner. Ditt medlemskap är antingen en prenumerationstjänst där du betalar 125kr varje månad och den summa dras automatiskt tills du säger upp ditt medlemskap. Eller så kan du köpa 3 månader åt gången för 229kr och spara 20%.

Du kan själv enkelt säga upp ditt månads medlemskap genom att logga in på ditt konto och klicka på sidan hantera prenumeration.

Få närspelskursen GRATIS 

För att du ska vara säker på att Henriks Golfakademi kan hjälpa din golf får du om du registrerar dig Närspelskursen helt gratis, så du själv kan uppleva golfakademin. 

I närspelskursen får du 10 lektioner, ett träningsprogram samt ett avslutningstest. 

Henriks Golfakademi lämnar också en nöjdhetsgaranti till sina nya medlemmar. Är du inte nöjd med ditt medlemskap får du pengarna tillbaka inom 14 dagar. 

Pengar tillbaka

100%

Nöjdhets garanit

100% Pengar tillbaka Garanti inom 14 dagar

Om du av någon anledning inte skulle vara nöjd med ditt medlemskap får du pengarna tillbaka inom 14 dagar. Skicka ett mejl till henrik@henrikengvall.se så löser vi det! 

Logga in

När du blivit medlem är det bara att logga in på ditt konto och börja resan mot ett bättre golfspel


Patrik

Hej Henrik!

Tänkte bara säga att efter kollat på ett axplock av dina instruktioner så har det gått väldigt bra! Kanske tillfällighet? Men ang. chipteknik så blev det en liten aha upplevelse och dessa funkar över förväntan nu. Även sving och putt instruktioner har gjort att jag fått till en bra känsla och under mina senaste 5 rundor på 2 veckor har jag sänkt mitt handicap på 4 av rundorna med sammanlagt 2.5 till nuvarande hcp12.6! Känns superkul och mkt väl investerade pengar.

Tack för hjälpen:)

Mvh

Patrik

Följande ingår i en kurs


Avlsutningstest

Sista lektionen i de största kurserna är ett test. Testet består av 10 frågor och du måste ha minst 8 rätt för att kunna slutföra kursen.  Misslyckas du får du se till att ta reda på svaren på frågorna. Allt för att du som går kursen ska säkerställa att du kan det viktigaste. 

Kommentera eller ställ fråga

Efter varje lektion kan du kommentera och ställa frågor om just den filmen du tittade på. Är det något du inte förstår eller har en annan fråga, skriv i kommentators fältet. 

Träningsprogram

Till nästan alla kurser följer ett träningsprogram för dig att följa för att få ut så mycket som möjligt av kursen.

Riktigt bra sida! Bra och enkla övningar som jag kan börja använda direkt. Extra glad över wedgeövningarna som gett mig flera nya tips!

profile-pic
Johan Carlo
baksving golf

Kurs: Sving

Den största kursen

Det finns ingen perfekt sving och ingen mall som du ska sträva efter utan du ska själv hitta dina egnen sving som passar dig. Först i kursen går jag igenom grunderna i svingen, efter det hur jag har byggt min sving, och sista delen är fylld med övningar som hjälper dig få en bättre golfsving som fungerar på banan och inte bara på rangen. 

bunkerslag


Kurs: Bunkerspecialen

Bli en specialist i bunkern

Denna kurs börjar med grunderna, du lär dig få upp bollen ur bunkern och fortsätter sen att bli en fördjupningskurs till att bli en överkurs. Här får du lära dig hantera olika slag i bunkern. Höga, låga, långa och korta, bunkerslag som rullar och som spinner. 

wedgar


Kurs: Bli en wedgemästare

Populäraste kursen i akademin

Kursen bli en wedgemästare kommer förbättra dina wedgar och din score samtidigt. Wedgar är väldigt mycket känsla och kontroll. Här behöver vi ingen kraft utan kontroll i form av kroppskännedom och vara avslappnade. 

Kurs: Bli en vinnare

En kurs för att stärka din mentala sida. 

Vi ska träna på att vinna, att sätta puttar och ta med oss allt det bra med vår golf. När du blir bra på dessa tekniker och hela du känner att du kommer spela bra golf, kommer du göra det vare sig det är dåligt väder eller en svår bana. Inget kommer kunna stoppa dig!


Kurs: Grunder

 Ifrån en bra grund bygger man ett bra golfspel!

Grunderna är det absolut viktigaste att lära sig för att sedan ta vidare sitt spel till nästa nivå. Denna kurs är lika viktig för dig som just börjat spela golf som för dig med 10 i handicap. Ifrån bra grunder bygger du ett bra golfspel! 

golf puttning


Kurs: Puttkurs

Sätt mer puttar och sänk din score!

Puttning är väldigt enkelt och alla har det som krävs för att bli bäst i världen på att putta. Det enda förutsättning du behöver kunna är att slå en putt 20m och det klara alla av. Sen är det tre saker som du måste lära dig. Sikta och slå bollen dit du siktar, slå bollen i rätt hastighet och läsa greenen korrekt. 

>