Mentalt
Video/Text

10. Mästarens språk

Lektion 10


Har du funderat på vad dina ord du använder betyder och hur du väljer dem? Ett litet ord som ja eller nej kan kan få väldigt stora konsekvenser. Dina ord formar din verklighet därför gäller det att välja dem med omsorg. Fundera på skillnaden mellan att beskriva din golfrunda där du hade 37 poäng och faktiskt sänkte dig med, det gick väl okej eller jag spelade fantastisk underbar golf idag!

Vilken mening ger dig mer kraft? Förmodar att du svarar den sista. När du spelar dåligt eller slår sämre slag vad säger du till dig själv då? Är det en massa svordomar och att du är dålig, kass eller säger du att oj idag var en konstig dag, jag lyckades slå snett. Kul nu får jag gå till rangen och träna! Vilken mening tar dig framåt och vilken tar dig åt andra hållet? Helt rätt igen den andra meningen. Hemligheten är att välja ord som laddar dig med energi och ta bort de som tar energi. Alla svordomar och alla nedsättande ord om dig själv.

Meningen med denna lektion är att du ska lära dig ord som fyller dig med energi och inte tar energi. När du spelar dåligt, vad använder du för ord och meningar? Är det massa svordomar och tänker du med nedsättande röst? Sluta upp med det!!

Nedan har jag listat en massa positiva ord som jag tycker du ska lära dig använda. Du kommer inte bara få energi utan du kommer få ett helt nytt bemötande ifrån personer du pratar med. Testa får du se! ( det räcker med att bara läsa listan så blir man på gott humör:) )

bra

enastående

enorm

fabulös

fantastiks

fenomenal

finfin

formidabel

förstklassig

förträfflig

jättefin

grymt bra

häpnadsväckande

lysande

läcker

magnifik

makalös

mirakel

mirakulös

mycket skicklig

obeskrivlig

ofattbar

oerhörd

osannolik

otrolig

overkligt bra

proffsig

sagolik

segra

skicklig

storartad

strålande

svindlande

toppen

triumfera

underbar

utmärkt

vidunderlig

väldigt bra

Close
Pen
>