Mentalt
Video/Text

9. Din inre konversation

Lektion 9


Alla har vi en inner konversation, vissa mer och vissa mindre. Denna konversation tar den dig framåt eller bakåt? Peppar du dig själv eller tar du ner dig själv? Många är väldigt hårda mot sig själva, Jag är en av dem. Jag kan vara alldeles för hård mot mig själv och förstöra för mig själv, jag har gjort det många gånger tyvärr, denna övning har hjälpt mig mycket.

Vi ska träna på att ändra/lägga till ljud på dina konversationer du har med dig själv. Allt för att få bort kraften i det som påverkar dig negativt.

När du pratar med dig själv och är negativ, vad händer om du ändrar tonfall på din inre konversation? istället för en sträng röst gör du den ljus och pipig, ungefär som någon som har tagit lustgas. Vad får den rösten för påverka på dig nu? jag skrattar åt den. Om du ser en film av dig själv men du sminkar ut ditt ansikte som en clown och sätter på stora clownskor och en röd ballong? Visst blir det en komisk film? såhär enkelt kan man ta bort den negativa kraft ifrån dina bilder och filmer du spelar för dig själv i ditt huvud. Lägg där till lite bakgrundsmusik som de spelar på tivoli.

Detta är en övning som är ganska svår och tar tid att lära sig. Oftast kommer man på sig själv efteråt, det är ett steg på vägen. Ju mer du tränar desto mer kommer detta automatiskt. Så fortsätt, golf är ett evigt lärande.

Exempel på vad du kan göra med din inre röst. Du har säkert egna förslag som du kan använda. 

Lustgas

Tivloi musik

Clown som pratar med dig

Stumfilm, se någon prata med dig men det kommer inget ljud.

Ljus röst

Pipig röst

Close
Pen
>