Närspel
Video/Text

1. Intro och träningsprogram

Lektion 1


Hej och hjärtligt välkommen till närspelskursen!

Jag är glad över att jag får chans att lära dig utveckla din golf. Denna närspelskurs har varit en av mina favoritkurser på de klubbar jag varit instruktör och jag har utbildat hundratals olika golfare i närspelet. 

Kursen börjar med grunderna och sen byggs det på och blir mer avancerat. Mitt råd till dig är att börja på lektion ett och följ i ordning. När jag kör denna kurs live så går jag igenom allt på två timmar. Vilket innebär att vi repeterar varje slag ordentligt så det sätter sig.  

Här nedan finns ett träningsprogram som jag satt ihop för att du ska få ut maximalt av kursen. Jag rekommenderar dig att följa den, när du gått igenom programmet är det upp till dig om du vill köra det igen eller om du vill förbättra vissa delar. 

Träningsprogrammet är uppdelat i 30 minuters pass så du ska inte ska känna nån tidspress samt att du ska kunna köra ett innan du går ut och spelar och har energi över till att prestera bra på banan. Vissa pass går att köra hemma i trädgården, det står i träningsprogrammet vilka övningar det är. 

Med ett bra närspel kommer du förbättra din score och sänka ditt handikap. Som du kommer märka bygger jag mitt spel ifrån en meter och utåt. Nästa kurs som jag rekommenderar är puttkursen. Med den har du allt som krävs för att bli en grym golfspelare.

Här har du även en pdf du kan ladda ner där allt det viktigaste står som du kan förvara i din bag och ta fram när du behöver det.

Träningsprogram klicka här

Kom ihåg pdf klicka här

Tack en en gång!

Close
Pen
>