januari 4

Två första tankar

0  comments

Hej hopp!

Här kommer första inlägget i Henriks Golfakademis blogg. Här kommer jag dela med mig av allt som rör golf, instruktion, träning, utrustning m.m.

Det är två saker jag tänkt på väldigt länge men inte hittat något bra svar på, kanske har du någon tanke på följande frågor?

På banan när vi spelar slår vi ett slag ca var femte minut. Vi slår ca 36-46 slag på 2 timmar när vi spelar nio hål, inget slag är det andra likt. Varför slår vi då när vi tränar 40 slag på rangen på fem minuter, med samma klubba emot samma mål?

Nöjdhets
100%
GarANTi

Du vet väl att du har  14 dagars Nöjdhetsgaranti?

Om du av någon anledning inte skulle vara helt nöjd med ditt medlemskap hos Henriks Golfakademi så får du alla pengar tillbaka inom 14 dagar ifrån ditt köp!

Registrera  Gratiskonto 

Vill du bli bättre på att chippa, pitcha och slå bunkerslag? Registrera då ditt gratiskonto och få närspelskursen HELT GRATIS!

När vi kör bil gör vi det helt utan att tänka på vad vi gör. Gasar, bromsar, växlar och blinkar utan att ens tänka på det. I golfen pratas det vinklar, gör si gör så m.m. Hur vore det om du skulle köra bil som du spelar golf? Testa nästa gång du kör bil att fokusera på vilken vinkel din högra arm har när du växlar. Hur bra blir din bilkörning då? Jag vet att den inte kommer att bli bra så varför gör vi såhär när vi spelar golf???

Vad är dina tankar om detta? Kommentera nedan eller skicka ett mejl till henrik@henrikengvall.se och berätta!

Tills vi ses igen, må bollen flyga din väg.

/Henrik


Taggar


Du kanske också tycker om att läsa...

Styrketräning för golf

Styrketräning för golf
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
>