Välkommen som Premium medlem i Henriks Golfakademi!

Följ de två stegen nedan för att logga in.

Steg 1: Öppna en ny flik och kolla din mejl. Har du inte varit registrerad hos Henrike Golfakademi tidigare har du just fått två mejl med avsändare Henriks Golfakademi till mejladressen du just angav, ett mejl med kvitto på din betalning och ett mejl där du har fått ett lösenord.

Har du haft ett gratiskonto så har du fått ett mejl med kvitto på din betalning. Då är det bara att logga in som vanligt, nu har du tillgång till allt inne på medlemssidan.

För vissa kan mejlen hamna i skräpposten. Kolla där om du inte hittar mejlen i din inbox. Skulle det mot all förmodan inte finnas där heller, skicka ett mejl till henrik@henrikengvall.se så hjälper jag dig.

Fått dina mejl? Gå vidare till steg två

Steg 2: Öppna mejlet "Ditt konto har skapats" och kopiera lösenordet. Nu kan du gå tillbaka till Henriks Golfakademi, logga in och starta resan att bli en bättre golfspelare. Du kan antingen logga in genom att trycka på knappen nedan eller via menyn längst upp på sidan. 

När du loggat in kan du sedan gå till menyn längst upp på sidan, klicka vidare på konto och ändra lösenord och där kan du ändra ditt lösenord till vilket ord du vill. 

Välkommen som PREMIUM medlem hos Henriks Golfakademi, det ska bli en ära att hjälpa dig bli en bättre golfspelare!

>