Henriks Golfakademi

Välkommen till min digitala golfskola
Henriks Golfakademi logga

Min Vision

Min vision och tro är att alla kan bli fantastiskt bra på att spela golf. Med rätt kunskap och rätt träning går det fort och är väldigt roligt.

Filosofi

Min filosofi är att jobba med bollen och ditt huvud istället för med tekniken i svingen. Genom att träna på att slå höga och låga slag. Skruva bollen till höger och till vänster för att få en kroppskännedom samt att visualisera och känna slagen behöver du inte träna tekniken utan den kommer av sig själv. På så sätt kommer du också spela bättre golf på banan. Du kommer bli mer avslappnad, få självförtroende för din swingrörelse och spela bättre golf.

Din tid är dyrbar

Ta hand om din dyrbara tid och träna på det som fungerar. Jag vet att övningarna kommer göra dig till en bättre golfspelare

Unika övningar

Hela golfakademin är bygd för att du ska prestera på banan inte på rangen. Övningarna är unika och är sådana som används på touren.

Alltid öppet

En internet uppkoppling är allt du behöver sen kan du träna när du vill, var du vill och hur mycket du vill.

Mental träning

Det finns ett helt kapitel med mental träning. Allt följer en röd tråd och är lätt att lära och utöva.

Vem är jag?

Min golfkarriär började för lite mer än 20 år sen och år 2002 tog jag steget och blev professionell tävlingsspelare. Sen dess har jag spelat tävlingar på Europa Touren, Challenge Touren, svenska Nordea Tour, i USA och i Asien. Jag har ingen utbildning genom PGA of Sweden som alla andra tränare i Sverige har. På det sättet är jag helt unik. Jag har istället lärt mig ifrån att spela spelet och träning med några av världens bästa spelare och tränare. Det är en stor skillnad hur de bästa tränar. Inte bara mängden träning utan hur och det vill jag dela med mig av till dig.

Mer information om mig finns på www.henrikengvall.se

henrik engvall

Vad vill du lära dig?

Skicka ett mejl och berätta.

Innan vi börjar

Kommer du ihåg hur det kändes senast du slog ett riktigt bra golfslag? Stanna upp ett tag, ta ett djupt andetag och tänk ordentligt. Gå tillbaka till bästa slaget du någonsin slagit. Vilka känslor kände du? Hur kändes det? Vad hörde du? Vad såg du? Hör ljudet ifrån den perfekta träffen. Känn känslan efter den perfekta bollträffen. Vilken fri sving det var. Se bollen flyga precis dit du vill den ska komma. Föreställ dig nu att du från och med nu endast kommer slå bra slag. Visst känns det fantastiskt?

Det vi ska göra är att bygga ditt självförtroende. Precis det vi gjorde nyss om du gjorde övningen ordentligt. Gjorde du inte den ordentligt, gör den igen. Vi har nämligen redan börjat vår träning.

 

Vad går akademin ut på?

Här finns över 70 instruktionsfilmer för dig att titta på. Akademin går ut på att lära sig spela golf på ett enkelt sätt och göra resultat på bana! Vi kommer inte bygga om din sving utan vi sk träna på ditt självförtroende, kroppskännedom och att du är avslappnad när du spelar. Du kan redan spela jättebra golf, du ska bara göra det oftare. Men framförallt ska vi har roligt på golfbanan!

Kan jag träna när jag vill?

Absolut! Här kan du träna 24 timmar om dygnet 365 dagar om året. Även om det är mitt på natten och snöar. Du kan träna helt själv och inte berätta för någon utan det kan vara din och min hemlighet.

Är övningarna svåra?

Nej! Övningarna är enkla och alla följer en röd tråd. Allt för att du ska kunna ta till dig den nya kunskapen och kunna använda den direkt.

Vem vänder sig akademin till?

Akademin vänder sig till alla som tycker det är otroligt roligt att spela golf och som vill utvecklas. Vill du sluta tänka på teknik och bara spela golf, prestera på banan och inte på rangen är detta sidan för dig.

Kommer jag bli ännu bättre golfare?

Jag sticker ut hakan lite och säger att jag vet att du kommer förbättra din golf om du tittar du på filmerna, använder mina övningar och tränar. För endel kommer det gå fort andra tar det lite längre tid för. Ett råd vill jag dock skicka med, golf handlar till stor del av tålamod. Kommer inte förbättringarna snabbt, ge inte upp fortsätt att följa din nya kunskap så vet jag att resultaten kommer förr eller senare.

”Gör du något bra tillräckligt länge så kommer resultaten”

Vi har också en 14 dagars nöjdkund garanti. Skulle du känna att detta inte är något för dig så får du pengarna tillbaka inom hela 14 dagar. Allt för att du ska känna dig så säker och trygg som möjligt.

Fungerar det på mobiltelefoner?

Ja, Henriks Golfakademi fungerar på alla enheter. Det enda du behöver är en internet uppkoppling. Du kan till och med titta på golfbanan.

Close