Golfinstruktion på nätet

Över 80 instruktionsfilmer för endast 149 kr per månad.

Golfskola på nätet

Bli en bättre golfspelare med över 80 instruktionsfilmer

du lär dig:

Putta – Chippa – Pitcha – Slå bunkerslag – Wedga – Slå bättre slag – Det mentala spelet – Om din utrustning

mentalträning golf
wedge golf instruktioner
puttnings instruktioner

Bli medlem idag

Endast 149 kr/månad för 80 filmer, ingen uppsägningstid!

Vet du att du kan räkna ut var du ska landa bollen redan innan du har slagit din chip?

Sänk ditt handicap med bättre chippning

Du kommer lära dig följande i dipp och pitchdelen:

 • Vilken klubba är bäst för vilket slag.
 • Var du ska landa bollen.
 • Att landa bollen där du vill den ska landa.
 • Hur långt rullar bollen när den landat.
 • Hur du ska slå höga chippar som stannar snabbt.
 • Hur du ska göra för att chippa över en bunker.
golfinstruktioner chipp

Otroligt prisvärt! Jag har varit medlem i två månader nu och jag älskar det. Kostnaden för mig är vad en 30 minuters lektion på min hemmaklubb hade kostat. Hade jag tagit lektioner hade det kostat mig tusentals kronor att få all den här kunskapen jag fått här. Jag är supernöjd med Henriks Golfakademi!

Anders Bengtsson

golfare med 22 i hcp

Unika besökare

Antal instruktionsfilmer

Antal medlemmar

Bli den bästa puttaren du kan bli

puttningsinstruktioner golf

Puttning är väldigt enkelt och alla har det som krävs för att bli bäst i världen på att putta. Den enda förutsättningen du behöver kunna är att slå en putt 20m och det klarar alla av. Sen är det tre saker som du måste lära dig, det är:

 • Du måste veta var du siktar och att du slår bollen dit du siktar.
 • Du måste kunna slå bollen i rätt hastighet.
 • Du måste kunna läsa greenen korrekt.

Är du grym på alla tre delar är du bland de bästa i världen på att putta. Är du bra på två och dålig på en sätter du tyvärr inte så många puttar.

Under puttningen går jag igenom alla delar, varför de är så viktiga och hur du ska bli bättre samt att du får med dig övningar att träna på.

Jag kan ärligt säga att Henris Golfakademi har helt revolutionerat sättet jag tänker runt golf… Webbplatsen är utan tvekan den bästa golfinstruktion sidan på internet.

Mikael Blom

hcp 23

Av en spelare för spelare!

Utgångspunkten när jag gjorde akademin var att du ska prestera ditt bästa på banan inte på rangen! Är du en sån som slår bra slag på rangen och på puttinggreen? Isåfall är akademin för dig!

Övningarna kan verka enkla men det finns en otrolig kraft i dem och du kommer lära dig spela golf med din kropp och känsla istället för all teknik som blivit så populärt.

Ja har själv spelat som professionell i 14 år och vet vad som fungerar när du sätts under press och hur man ska träna för att bli bättre på just det! Det spelar ingen roll hur din sving ser ut, det viktiga är att du vet att den fungerar och har självförtroende. Därför är övningarna i Henriks Golfakademi lite annorlunda än de ”vanliga”, det jag vet däremot är att de fungera!

Det vi ska göra är att bygga ditt självförtroende och att du ska lite på din kropp att den kan spela bra golf, vilket jag vet att den kan.

Jag vet att akademin är riktigt bra att jag lämnar 14 dagars nöjdkund garanti. Skulle du på något sätt inte vara nöjd får du pengarna tillbaka direkt inom 14 dagar.

Med dessa ord vill jag önska dig lycka till!

Mvh

Henrik Engvall

 

henrik engvall golf

Din tid är dyrbar

Ta hand om din dyrbara tid och träna på det som fungerar. Jag vet att övningarna kommer göra dig till en bättre golfspelare.

Unika övningar

Hela golfakademin är bygd för att du ska prestera på banan inte på rangen. Övningarna är unika och är sådana som används på touren.

Alltid öppet

En internet uppkoppling är allt du behöver sen kan du träna när du vill, var du vill och hur mycket du vill.

Mental träning

Det finns ett helt kapitel med mental träning. Allt följer en röd tråd och är lätt att lära och utöva.

Gör mer birdies med bättre wedgar

Du kommer lära dig följande:

 • Ett grundslag.
 • Slå med alla dina wedgar.
 • Hitta dina specialavstånd.
 • Lära dig alla avstånd mellan 20m-100m.
 • Slå höga och låga wedgar.
 • Slå wedgar med backspinn.

 

wedgeinstruktioner på svenska

Riktigt bra sida! Bra och enkla övningar som jag kan börja använda direkt. Extra glad över wedgeövningarna som gett mig flera nya tips!

Johan Carlo

Inköp, Husqvarna AB

Bli en mästare i bunkern

bunkerinstruktioner

Du kommer lära dig:

 

Använda bouncen

komma ur bunkern på ett lätt sätt!

slå bunkerslag i lutningar

slå pluggade bunkerslag.

slå höga och låga bunkerslag

slå låga bunkerslag.

Bli medlem idag

Endast 149 kr/månad för 80 filmer, ingen uppsägningstid!

Lär dig

Olika bunkerslag   Allt om puttning   Slå draw och fade   Slå höga chippar   Ankra bra känslor   längdkänsla med dina wedgar   slå låga järnslag   chippa med alla klubbor   hur din driver fungerar   läsa greener   hantera nervositet   hur din bounce fungerar   slappna av   putta med en hand    slå olika sorters wedgar   slowmotion sving   slå lösa slag   prestera på banan   längdkänsla   din kropp att spela golf   sikta utan att titta   var bollen ska landa   välja rätt klubba   segergest   rutiner   tempo   ”floppa”   m.m.
Filmer och framförande är väldigt informativt och bra, Henrik talar ledigt och avspänt så framförandet är kanonbra!
Jag har tittat rätt så mycket på instruktionsfilmer på Youtube och tycker detta är det bästa jag har sett, dessutom är det ju på svenska.
Hampus Flodin

säljare, Dormy

Mental träning

90% av golfen är mentalt sägs det. Hur mycket mentalt tränar du? Här lär du dig hantera nervositet, rutiner, ankring och mycket mer. Detta är den viktigaste delen av ditt golfspel så ge dig själv en chans att bli så bra du bara kan bli.

Använd inte fel utrustning

Jobbar din utrustning med eller emot dig? Rätt utrustning är väldigt viktigt och kan spara dig många slag. Lär dig hur bouncen fungerar eller vilken loft du ska ha på puttern? Vet du varför driven är så svår att slå med?

Wow vilken sida! Det finns en röd tråd genom alla övningar, kanon! Bra med svenskt språk och Henrik är kunnig och väldigt pedagogisk.

Henrik Strömberg

Key Account Manager, NEFAB

Innan vi börjar

Kommer du ihåg hur det kändes senast du slog ett riktigt bra golfslag? Stanna upp ett tag, ta ett djupt andetag och tänk ordentligt. Gå tillbaka till bästa slaget du någonsin slagit. Vilka känslor kände du? Hur kändes det? Vad hörde du? Vad såg du? Hör ljudet ifrån den perfekta träffen. Känn känslan efter den perfekta bollträffen. Vilken fri sving det var. Se bollen flyga precis dit du vill den ska komma. Föreställ dig nu att du från och med nu endast kommer slå bra slag. Visst känns det fantastiskt?

Det vi ska göra är att bygga ditt självförtroende. Precis det vi gjorde nyss om du gjorde övningen ordentligt. Gjorde du inte den ordentligt, gör den igen. Vi har nämligen redan börjat vår träning.

 Ge dig själv en fantastiks start på golfsäsongen!

Börja redan nu och förbättra din golf ännu mer.

Vad väntar du på?

Bli medlem idag genom att klicka på knappen nedan.

lär dig om golfutrustning
mentalträning golf
lär dig sikta i golf

Du vet väl om att vi har nöjdkund garanti?

Du vet väl om att som medlem har du 14 dagars nöjdkundgaranti. Är du inte nöjd så får du pengarna tillbaka inom 14 dagar. Läs mer om vår köpinformation HÄR

Close