Nedan finner du Henriks Golfakademis köpinformation. 

Bli medlem

Medlem blir du genom att fylla i uppgifter och betalningsinformation via sidan Bli medlem. Henriks Golfakademis instruktionsvideos ser du online på www.henriksgolfakademi.se genom att du loggar in med ditt användarnamn och lösenord.

Efter genomförd betalning får du direkt tillgång till dina videos.

Information om betalning

Vi erbjuder betalning med kredit/kontokort i samarbete med Stripe. Det är alltså inte Henriks Golfakademi som står för betalningslösningen utan en tredje part. Betalningen är 100% säker och alla uppgifter som lämnas stannar hos Stripe.

  • Betalningen sker via Stripe.
  • Betalningen är 100% säker och säkras Stripe.
  • Inga uppgifter lämnar tredje part.

Klicka HÄR så kommer du till Stripes hemsida.

Krypterad 

Sidan är krypterad via Cloudflare med ett SSL dokument som ser till att all information som användarnamn, lösenord och kredituppgifter är säkert och krypterat. 

Avsluta din prenumeration

Du kan närsomhelst avsluta din prenumeration genom att logga in på ditt konto. Gå via sidan Ditt konto och klicka på länken prenumerationer. Där kan du enkelt avbryta prenumerationen när du vill. Du har fortfarande tillgång till akademin tills den dagen en ny betalning skulle genomförts.

Övriga kostnader

Det tillkommer inga andra kostnader än de månadsbetalningar som utgår för varje prenumeration.

Information om ångerrätt

Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att få pengarna tillbaka inom 14 dagar efter köp om du inte är nöjd med ditt köp. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du meddela oss detta inom 14 dagar efter att köpet genomfördes. Vill du veta mer om vilka rättigheter du har klicka HÄR för att komma till konsumentverkets sida angående lag om distansavtal och avtal utanför affärslokaler.

Utnyttjar din ångerrätt gör du genom att skicka ett mejl till [email protected]

Personuppgiftspolicy

Henriks Golfakademi lämnar ej ut adresser, telefonnummer e-postadresser eller andra personuppgifter om våra kunder till tredje man för marknadsföringssyfte, statistisk bearbetning eller dylikt. Kunders personuppgifter behandlas konfidentiellt oavsett om de speciellt har begärt detta eller inte.

 

Henriks Golfakademi drivs av:

Henrik Engvall

Henrik Engvall Golf

Tegelbruksgatan 19

554 50 Jönköping.

Tele: 070-49 49 987

Mail: [email protected]

Close
>