Golfresor

Under 2018 blir det tyvärr ingen resa utan vi återkommer 2019 med ett nytt resmål.

2017 års Golf- och Träningsresa går till Praia d’El Rey, Portugal 1-8 april.

Låt oss presentera 2017 års upplägg för golf- och träningsresa för dig som vill förbättra din golf och samtidigt njuta av härliga Portugal. Resan går till Praia D’El Rey Golf Resort, en anläggning i en vacker miljö precis intill havet. Banan passar alla nivåer av golfare och är ett uppskattat resmål sedan många år. Anläggningen ligger ca. 10 mil norr om Lissabon och erbjuder både bra golf, fina träningsmöjligheter, god mat och dryck samt fin natur.

Resan 2017 kommer vara en blandning av golfträning, golfspel och upplevelser i form av god mat, utflykter runt området samt till Lissabon. Resans innehåll kommer göra er väl förberedd inför golfsäsongen 2017.

Våra resor

Sedan ett antal år tillbaka anordnar Henriks Golfakademi även golfresor. Hittills har vi varit i Tjeckien, Spanien, Italien och Österrike.

Målet med våra resor är följande:

Både en golf och en upplevelseresa. Vi ska inte bara utvecklas som golfspelare utan vi ska också njuta av landet vi är i. Därför finns alltid chansen att åka med på minst två middagsutflykter samt en heldagsutflykt till spännande resmål i närområdet av golfbanan. Vi har till exempel varit en heldag i Prag, Wien, Sienna och varit på middagsutflykter på vingårdar, slott och inhemska restauranger.

Alltid två timmars träning varje golfdag. Vi går igenom alla delar av ditt spel under veckan, allt för att du ska ha chansen att utveckla din golf och ta den till en ny nivå.

Lugnt och ro. Eftersom vi själva kan bestämma resmål och tider så åker vi alltid till lugna platser där inte de ”stora” resebolagen kör till. Detta innebär att det inte är så mycket folk på golfbana utan vi kan ta den tid på oss som vi vill.

 

Close