Golfbloggen

Styrketräning för golf

Styrketräning för golf   Styrketräning för golf pratas det mycket om idag. Träna styrketräning och slå längre, men är det verkligen så enkelt? Njaa.. riktigt så enkelt är det inte, därför tänkte jag ge min syn på det hela. Jag fick en fråga förra veckan som jag tänkte...

läs mer

Min ”Best of” lista

"Best of" Jag får många frågor om vilken golfbana är bäst? Vart man ska åka på golfresa,? vilken är den roligaste svenska bana m.m. så här kommer min ”best of” lista. Jag har inte varit på alla platser i världen utan denna lista är utifrån de platser jag varit på och...

läs mer

Tränar du för att spela bra golf?

Tränar du för att spela bra golf?   Äntligen börjar våren visa sig igen och den som vanligt alldeles förlånga vintern är slut, Golfabstinensen är på topp! 🙂 Inför en ny golfsäsong har många ambitioner att spela bra och sänka sitt handicap. Jag också, mina tankar har...

läs mer

Vad är du bra på?

Vad är du bra på? Nu är vintern här och golfsäsongen har kommit till sitt slut (för vissa varje fall) Tillhör du dem som ställer in golfklubborna i garderoben och plockar ut dem i vår eller är du en av de som faktiskt tränar på vintern också? Vintern är ett perfekt...

läs mer

Har du blivit lurad?

Slå långt - Visst är det kul!?   Slå långt är jätteroligt och det vet alla klubbtillverkare. Längd är väldigt viktigt och det gör spelet mycket enklare. Men slår vi verkligen längre nu eller är det någon som lurar oss? Det som avgör hur långt bollen kommer att flyga...

läs mer

Låt kroppen bestämma

The Ark - Let your body decide   Sätter på lite skön musik igen och kommer in i mitt skrivartillstånd. Att lyssna på musik är ett bra sätt att ändra tillstånd. På gymmet spelas ofta uptempo musik och på spa lugn musik, helt beroende på hur man vill känna sig. Tänk om...

läs mer

Bloggen föds

Hej hopp! Här kommer mitt första blogginlägg. I denna blogg kommer jag dela med mig av mina kunskaper och tankar kring hur du kan bli en bättre golfare. Jag har som sagt 14 års erfarenhet ifrån professionell golfspel och har nog en annan syn på golfen än de som blev...

läs mer
Close